2014.06.12.
16:52

Írta: Bandita21

Nyilas telihold 2014 - Levendula forrázat

Csak 13 szál levendula kell és tízmilliószoros hőfok, hogy megnyugodjak. Ebben a nyugalomban érzem azt, hogy valami nagyon finom illat terjeng a forró levegőben.

………………….

Tudtad, hogy a levendula forrázata nagyon is jótékonyan hat többek közt az alvászavarokra? Telihold idején az alvászavar sokaknál aktuális lehet, a levendula pedig hagyományosan az Ikrek jegyéhez és idejéhez társított növény. A virág forrázata segít leküzdeni a feszült, ideges állapotokat, enyhíti a neurotikus panaszokat. Klassz egy növény!

Sokan felhozzák az aktuális Nyilas telihold kapcsán, ami egyébként június 13-án reggel 6 óra 12 perckor pontosodik be, hogy nemcsak telihold lázban égünk, hanem ismételten misztikus péntek 13-ra ébredünk, emellett még a tízmilliószoros nap áldásos gondolattengerében is fürdőzhetünk. A tízmilliószoros napok szubjektív véleményem szerint mindennaposak, mivel a Teremtő minden nap megadja a lehetőséget az álmainkhoz, vágyainkhoz, az élet napos oldalához. Ha nem így lenne, akkor minek kel fel a Nap, a feltétlen szeretet szimbóluma télen-nyáron, jóban-rosszban és vetül rá fénye minden egyes földi lélekre? Ez az, ami soha nem is volt és soha nem is lesz időpontokhoz kötve. A tízmilliószoros napok hátránya maximum az lehet, hogy könnyen ellustít, mondván, a gondolati önuralom és a pozitív életszemlélet egy évben erre a pár napra koncentrálódik. Ám a valódi pszichofitnesz sajnos rendszeres gyakorlást igényel. Attól lesz a szép kockahas. :)

De ha már így jött ki, akkor térjünk vissza a mágiához. A Hold a Földünk mágikus kísérője, álmainkban mindig üzeneteket küld valamelyik életterületünkre vonatkozóan. Telihold meg aztán tényleg a mágiák csúcsa, ilyenkor erős inspirációt érzünk arra, hogy rálássunk a vágyainkra és könnyen lelki konfliktus lehet abból, ha cselekedeteink nem ezeket igazolják a fizikai világban. Ezért fordulhat elő, hogy nem tudjuk mindjárt álomra hajtani a fejünket.

Nemes egyszerűséggel tegyük fel a kérdést:
Mit akar az Ikrek?
Tudni, tanulni, másokat ismerni.

Mit akar a Nyilas?
Hinni, vágyni, Istent látni.

A két oldal magas szinten kiegészülhet egymással az ismereteinkkel, tudásunkkal átszőtt egykoron felvállalt „vallásunkkal”. Elgondolkodni az elgondolhatatlanon.
Kellő ismeretekkel és egy kis ráhangolódással láthatjuk meg lelkünk egészét és vágyaink értelmét. És Nimróddal (Nap épp felette jár) felvállaljuk hitünket, azt a hitet, ami mindig minden körülmények között gyógyítóan hat a lelkünkre (Hold a Kígyótartónál).

Hogy ne csak péntek 13-ról (kár, hogy nem boszorkányszombat:) és tízmilliószoros napról írjak, az égiek mutatnak még egy Hold-Mars mágikus kapcsolódást is ezen a júniusi reggelen. Ezzel valóban tűz gyúlhat lelkünkben, hogy végre értelmet nyerjen minden olyan érzelmi lenyomat, melyet más emberek hagytak bennünk, és szellemi téren mindez a helyére kerüljön. Így már lehet teremteni egy napos életoldalt.

A Nyilas jelképesen egy gyertyaláng, és most ezt a gyertyalángot tarthatjuk a lélek vize alá, hogy a forrázat elkészülhessen és nyugodtan álmodhassunk.

…………….

Lehet, nem hiszed el, de 13 korty kell a várva várt újjászületéshez, hogy aztán tízmilliószor is nagyobb hittel álmodjak szép virágéletet.

 
kép
http://csillagosegbolt.blog.hu/media/image/2014-06-12/6387491/h-levendula4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 Hold Mars Nap Mágia Előrejelzés Asztrológia Ikrek Nimród Asztrozófia Aktuális energiák TELIHOLD

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosegbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr826387491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása