2014.05.14.
13:59

Írta: Bandita21

Skorpió telihold 2014 - Katakomba kataklizma

Ami most következik: titok. Egy rejtély, egy enigma, mely ésszel feltárhatatlan, olyan mélyre temettetett. Oly mély és láthatatlan, hogy csak egy kataklizma könnyei tudják felszínre hozni.

……………………..

A Skorpió telihold pozitív értelemben ijesztő. Azért ijesztő, mert a kilátástalanság mélységeibe vezethet, ha hagyjuk. Ez egy olyan katakomba, melybe egy bizonyos élethelyzet által kerültünk lappangó feszültségek tüzét szítva, ezzel generálva a mély érzelmi kataklizmát. Ilyenkor érezzük, hogy kikerülhetetlenül eljött az idő az odázhatatlan megoldások keresésére és feltárására. Bizonyára van olyan területe az életednek, ahol égető szükségét érzed ennek.

A Hold és a Nap este 21 óra 18 perckor keltik életre az egzakt teliholdat a Skorpió és a Bika tengelyének 24. fokán. Fontos még, hogy e napon a Hold a Szaturnusszal alkot együttállást a Mérleg csillagképben.
Ezek tények, de hol vannak a titkok? A csillagállások nem titkok, hanem rávezetnek a titkokra, ha azokat hajlandók vagyunk keresni, miközben olvasunk a lelkünkben. A Skorpiónak a titokkutatás nem okoz gondot, ebben ő az állatöv zsenije, egyik jegy sem eredhet e téren a nyomába. Érdemes abból kiindulni, hogy a Szaturnusszal kiegészülve a lelki biztonság biztos alapokra kíván helyeződni, no meg az elmúlás rendelt idejére. Annak a tudatára, hogy egyszer vége lesz. A lélek valóban a befejezésre koncentrál, míg ezzel szemben a tudatos cselekvő énünk által elkezdődik a manifesztáció, amiről a csillagképi háttér árulkodik, ugyanis a Nap átlépett a Bika csillagképbe, ahol elkezdődik az idea anyagba ültetése és a magok elvetése, melyeket majd a Szűzben aratunk le.

A Mérleg előterében ösztönös késztetés lehet arra, hogy ne billentsen ki semmi lelki egyensúlyunkból, akármennyire is kilátástalannak tűnik egy adott élethelyzet. A Szatival szívósság és kitartás is adódik mellé, de az idő üzenete most izgalmasabb. Éreztük már, hogy valamivel sietni akarunk, valamit sürgetni akarunk, ám mégsem akar még jönni, még mindig próbára teszik a türelmünket? Ismerős az érzés? Ezt a teliholdat ezzel a mögöttes szellemi tartalommal éljük meg, de ami ebből következik, még elgondolkodtatóbb. Pontosan ez az érzés kényszeríti az emberi lelket arra, hogy feltárja az okát annak, ami körülötte történik. Hogyan került a sötét katakomba mélyére, mennyi időnek kell eltelnie, hogy onnan kikerülvén meglássa végre a napvilágot, és mindehhez milyen lépéseket kell megtennie?  Ahonnan nem vezet kényelmes lépcső fölfelé, ott kataklizmának kell bekövetkeznie, az ún. szélsőséges helyzet adja a gyökeres változás kiindulópontját. A kataklizma akkor hoz pozitív eredményt, ha új élet lehetőségét látjuk benne, nem pedig a veszélyt.

Ezért szükséges a további titkok feltárására koncentrálni.

A teliholdtól függetlenül látunk az égen még egy erősen közeledő Vénusz-Uránusz együttállást, mely éppenséggel a Skorpió urával, a Plútóval is kölcsönhatásban van. Erről röviden annyit, hogy friss, újító és valahol meglepő ötletek érkeznek a kapcsolatok lezárásához vagy drasztikus átalakításához.

Ui.:
A saját életedre vonatkozó titkok megfejtése viszont már a Te kezedben van.

……………………

A legmélyebb titkok azért vannak a legmélyebbre rejtve, hogy akkor mutathassák meg magukat, ha annak eljött az ideje. És csak a bátrak kiváltsága, kik szembenéznek lelkük nyirkos és fénytelen katakombájával.

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 Hold Csillagkép Szaturnusz Skorpió Előrejelzés Asztrológia Mérleg Asztrozófia Aktuális energiák TELIHOLD

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosegbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr246387517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása