2014.05.28.
10:16

Írta: Bandita21

Ikrek újhold 2014 - Lélegezz!

Nem csapok mindjárt a közepébe, bevezetésképpen jöjjenek a pontos adatok, melyek még önmagukban nem mondanak semmit. 2014-ben az Ikrek újhold május 28-án 20 óra 40 perckor pontosodik be az Ikrek 7. fokán.

Ez az újhold tényleg olyan, mint a belégzés és kilégzés folyamata, úgymond befogadás és kiáradás. Az újhold a Merkúr uralma alatt áll, aki analóg a tüdővel, de az Ikrek kettőssége miatt sokunkban ambivalens érzések kavarognak, ösztönös belső eszmecserét fedezhetünk fel önmagunkban. Sőt mi több, az a késztetés is erősen csiklandozza az oldalunkat, hogy leírjunk vagy kimondjunk valamit.
A fényüzenetet a Bika hozza, azon belül is a Hyádok csillaghalmaz. Ebből következően valóságos agymunka folyik kívül-belül, mivel a Bika feje termékeny gondolatokat adhat kezünkbe, az Ikrek pedig természetétől fogva hajlik a szüntelen gondolkodásra. Hogy min gondolkodsz annyit, azt csak Te tudhatod, a gondolatolvasás egyelőre kevesek kiváltsága…

A lélegzésnek viszont több módja létezik: Lehet nehezet sóhajtani és forrót lehelni. És pontosan ezt tesszük a májusi újhold idején. A Neptunusszal sóhajtunk, a Marssal pedig lehelünk, akik egy-egy fényszöggel színesítik a Nap és a Hold újabb konjunkcióját. Sóhajtunk mielőtt tettekre szánjuk magunkat, vagy, mert úgy véljük, hogy a földi élet nehéz terep. Erről szól a kvadrát fényszög is, attól függően, hogy melyik oldalát éljük meg. Az élet naposabb oldala ilyenkor arra mutat rá, hogy termékeny gondolatokkal racionalizáld a spirituális tudást. Hallgass a Vízöntő angyalaira vagy egyszerűen a Felettes Énedre és az Ő javaslatai szerint cselekedj. Ez hozhatja el életedbe a termékenységet és a gyarapodást. (Bika)
Ugye milyen szép?

Ha mindez nem elég, ott van mellette az az inspiratív erő, amely érezteti a kitörés lehetőségének csábító fuvallatát. Ő a forró lehelet, a Mars tüzes trigonja. A Mérleg Mars békésen törtet előre a Szűz csillagképben és termékeny gondolatokkal küzd a jövőnkért úgy, hogy nagy erőkkel keres valamit, ami az örök élet tudását hordozza. ( A Szűz mitológiai megjelenítői mindig keresnek valamit.) Olyan emelő erőt ad a Mars, melyben szintén benne foglaltatik az angyali segítségnyújtás, és amely még inkább felgyorsítja az Ikrek Nap impulzív szellemiségét. Röviden és tömören fogalmazva lelkünket és szellemünket felcsigázó beszélgetésekben és új ismeretek megszerzésében lehet részünk ebben a pár napban.

A Merkúr is még az Ikrekben, a Tejúton vándorol, tehát általa a magasabb világokból származó üzeneteket érthetjük meg. Az újholddal pedig egyenesen a Tejútra nézünk és érzékelünk, vagyis látjuk a jövőt.

Sóhajts egy nagyot! A Neptunusszal mély lélegzetet veszünk, hogy ne csak beszéljünk, hanem megértsük és megéljük a spirituális tudást.

Lehelj egy forrót! A Mars felgyorsítja az interperszonális kommunikációt és kezdeményező tetterőt ad az újhold kezdeti energiájához.

Csak lélegezz és gondolkozz!

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 Hold Angyal Mars Nap Csillagkép Neptunusz Előrejelzés Asztrológia Ikrek Asztrozófia Aktuális energiák Bika ÚJHOLD

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosegbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr526387505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása